Diego

IC SleepyHollow Now or never


Geboren: 4 november 2013


Kleur: rood  / d


Moeder: Alpha Cat's Peep-Show *JW

Kleur: zwart schildpad gestreept / f 23


Vader: CH. SleepyHollow Terror in the House

Kleur: rood / d


 


Stamboom / Pedigree:

Foto's show Nieuw Vennep 10 januari 2016.

Gemaakt door Cat'chy Images (Nynke van  Holten)

Fotoshoot bij Cats and Things in Amsterdam 6 februari 2016. Nynke en Ina hebben hun best gedaan om Diego knap op de foto te krijgen.


Nynke van Cat'chy Images bedankt voor de mooie foto's

Soms kom je een kat tegen, die je helemaal pakt. Vanaf het eerste moment dat ik Diego zag, zit hij diep in mijn hart.


Met Martina had ik afgesproken om langs te komen op de Hund und Heimtier 2014 in Siegen. Ik mocht Diego zelf uit zijn sturdy halen en gelijk ging hij lekker in mijn armen liggen en knorren. Ik was verkocht..... dus een dikke JA. Ik moest tot afloop van de show blijven en dan mocht ik hem meenemen.  Ik heb hem mogen showen, want Martina had heel veel Coontjes mee naar de show. De hele terugreis van 4 uur heeft hij heerlijk liggen slapen naast mij op passagiersstoel. Thuis gekomen voelde hij zich gelijk thuis. S nachts mocht hij bij ons slapen, maar hij heeft ons alleen maar wakker gehouden met zijn knuffels en geknor.


Denis en Soraya hebben mij overtuigd om met hem naar kattenshows te gaan. De eerste was de kittenshow van de RMC in Zevenhuizen in ausgustus 2014. De keurmeester gaf een mooi rapport. Daarna de eerste echte schow in Schiedam en hij stond aan het eind van de dag op het podium...... WHOW...... En zo begon Diego zijn showcarriere. Hij vind het heerlijk om in de aandacht te staan en knuffelt met elke keurmeester. Zelfs in de kooi probeert hij de aandacht te trekken van het publiek.


Diego is een geweldig lieve sociale kater, die tot nu toe nog steeds niet sproeit. Hij is lief voor de twee dames bij ons in huis. Iedereen die hier komt, windt hij om zijn dikke rode pootje. In november 2015 heeft hij samen met onze Lenusya zijn 1e nestje gekregen. Zes mooie gezonde kittens die allemaal nieuw personeel gevonden hebben.


Ik hoop dat deze mooie lieve rode kerel nog lang bij ons mag wonen.


=========================================================================================================================


In hoeveel stukken kan je hart breken?

Tien, honderd, duizend of meer?

Hoeveel tranen rollen er over je wangen?

Stopt het nog een keer?

Zoveel pijn door zoveel verdriet…..

Maar terug kom je niet……

Zo onverwacht …..

Wat een gevoel van onmacht……

Op donderdag 24 september stond de wereld even stil…...


Ik vond onze lieve, rooie kerel dood op de vloer in de gang, waar hij altijd slaapt met onze hond Spike. Zijn overlijden kwam zo onverwacht, hij was niet ziek en nog veel te jong, dat het nog steeds niet te bevatten is. Donderdagmiddag hebben we hem voor sectie naar de Universiteitskliniek voor gezelschapsdieren in Utrecht gebracht. Maandag aan het einde van de middag ben ik gebeld door onze dierenarts. Uit het voorlopige rapport blijkt dat Diego aan een acute longontsteking, veroorzaakt door bacteriën, is overleden. Het blijft evengoed nog een raadsel en bizar, want de dagen voor zijn dood was hij gewoon zichzelf, niet anders dan anders. We missen hem verschrikkelijk, want wat was het een speciale kat…… Wat overblijft zijn de mooie herinneringen en heel veel foto’s…… En hij blijft voor altijd diep in mijn hart…… mijn grote rode liefde……


SleepyHollow Now or never aka Diego

04-11-2013 – 24-09-2020

Diego zijn testresultaten:

(staan ook in Pawpeds)

Diego zijn showresultaten: