Melusya

Spiritwalker's Melusya


Geboren: 21 januari 2015


Kleur: zwart/zilver gemarmerd/wit / ns 09 22


Moeder: Pantherinicoons Lenusya

Kleur: zwart gemarmerd/ wit / n  09 22


Vader:  Gladur's  Highway Patrol

Kleur: zwart zilver gemarmerd/wit / ns 09 22


 


Stamboom / Pedigree:

Februari 2016

Nynke van Cat'chy Images bedankt voor de mooie foto's

Ik had bijna de hoop opgegeven om nog een nestje van Lenusya te krijgen. Lenusya was al vaak bij de dekkater op visite geweest, maar omdat zij niet van autorijden houdt was ze niet meer krols en kon ik haar weer ophalen. Gelukkig is Trooper (Gladur's Highway Patrol) een hele makkelijke en lieve kater en mocht ik hem ophalen van Patty en Conny. Met Trooper bij ons in huis lukte het wel en op 21 januari 2015 zijn 5 kittens geboren. waarvan twee helaas al de eerste dag een sterretje zijn geworden.


Na lang wikken en wegen toch besloten om een poesje te houden, haar broer en zusje mochten samen verhuizen naar hun nieuwe personeel.


Nog een naam verzinnen....... best lastig..... Mama was uit een Russisch nest.... oma Melanie is er helaas niet meer...... Om de namen uit deze lijn voor te zetten besloten om uit beide namen een nieuwe naam te maken. En zo werd het Mel (van oma) usya (van mama).


Mel is een verschrikkelijke knuffelkont, ze vindt het heerlijk om bij je te zijn (schaduw) en kopjes te geven. Ze is gek op mensen, maakt niet uit wie. Op show is ze heerlijk op haar gemak en windt ze menig keurmeester om haar pootjes. Zodra Mel in de tuin is, gaat er een knop om en vliegt ze door de tuin. Het liefst zit ze op een hoge plek in de boom de boel in de gaten te houden.


In juni 2016 heeft Melusya een stempel met goed gekregen, alle testen zien er goed uit. Nu op zoek naar een mooie kerel voor haar en hopen dat moeder natuur haar een nestje geeft.

Maart 2017


Fotoshoot bij Cat'chy Images

Mel haar testresultaten:

(staan ook in Pawpeds)

Mel haar showresultaten: