Rebel

Rebel des Fluffy Coons


Geboren: 8 september 2020


Kleur: rood mackerel / MCO d 23


Moeder: Odessa PP des Fluffy Coons

Kleur: rood met wit gemarmerd / MCO d 09 22


Vader: Mewen d'Eole Coon's

Kleur: zwart zilver mackerel / MCO ns 23


Testresultaten:


10 september 2021 getest door drs. N. de Heer bij de dierenkliniek Emmeloord

Hcm echo: normaal

PDK echo: normaal


19 juli 2023 getest door Niek Beijerink

HCM echo: normaal


HD: normaal/normaal


FeLV / FIV Witness sneltest: negatief 18 december 2020

Patellae: normaal/1


Uitslag Genindexe 18 december 2020

Hcm 1 DNA: N/N

Sma DNA: N/N

PK def DNA: N/N


Bloedgroep: genotype N/N


Link naar gezondheidsinformatie in Pawpeds:

 Stamboom / Pedigree:

In de laatste dagen van dit bizarre jaar (2020) heb ik in Parijs mijn liefste kerstcadeau ooit opgehaald. Op de kortste dag van het jaar, een lichtpuntje uit Frankrijk. En ja, wat is dan het kerstcadeau uit Frankrijk…… Onze nieuwe rooie kereltje…… Rebel des Fluffy Coons.


Na het overlijden van Diego had ik niet gedacht weer te vallen voor een rooie kater…… te veel verdriet…. Maar vanaf het moment dat hij hier in huis uit de bench stapte, heeft hij het huis overgenomen en is hij in ons hart gekropen. Zo blij met deze purring box of happyness.


Volgend jaar, als de testen goed zijn, kan ik met Rebel een nieuwe start van de cattery maken met de mooie lijnen van chatterie des Fluffy Coons en chatterie Eole Coons.


Ik kan Anne en Marilyne niet genoeg bedanken voor hun vertrouwen. Woorden tekort om degene die dit mogelijk gemaakt heeft te bedanken. Dankjewel voor degene die met mij “meegereisd” zijn naar Parijs als gezelschap en over mij gewaakt hebben op deze rare treinreis. Christophe bedankt voor het gezelschap in Parijs, daar was ik heel blij mee.Rebel is niet beschikbaar voor buitendekkingen