Hier vind je inforamtie over gezondheidsprogramma's, stambomen en informatie over katten en honden.

De rasclub waar wij bij aangesloten waren. Helaas is de rasclub met ingang van 2022 opgeheven en gaan zij verder als werkgroep.

Onze huisfotograaf Nynke, die niet alleen geweldige foto's van katten kan maken.

DE winkel voor kattenliefhebbers.  Ina heeft haar winkel in het hartje van Amsterdam gesloten, maar nog wel alles voor en van katten in haar webwinkel.

Marilyn pluist alle etiketten uit, zodat je weet welk voer goed is voor je kat of niet....De website is in 2023 aangepast. De voerlijsten zijn nu niet meer beschikbaar op de site. Je kan wel een abonnement nemen en dan kan je de voerlijsten weer inzien.

Als je op zoek met naar een goede krabpaal of krabton die Maine Coon-proof is, dan vind je die zeker bij Petrebels

De vereniging waar wij bij aangesloten zijn.

Diego is onze eerste kat die gecremeerd is. Dit was plotseling, dus over een urn had ik nog niet nagedacht. Hij heeft daarom een tijdje in een kartonnen koker in de kast gestaan. Tot ik bij onze dierenarts een flyer tegen kwam van Joost Keramiek. Jose maakt hele mooie persoonlijke urnen om je huisdier een mooie laatste rustplaats te geven. Naast deze mooie urnen, maakt zij nog andere mooie kunstwerken.

De cattery waar wij mee samenwerken. Onze Savannah (Shira) komt bij deze cattery vandaan. Moniek fokt al ruim 25 jaar Maine Coons en heeft dus erg veel ervaring.

Bij Wendy kan je niet alleen je kat kat-vriendelijk laten trimmen, maar ook een trimcursus volgen. Ik heb een hele leuke en interessante webinar bij haar gevolgd "help je kat klitvrij de corona-crisis door".

Eén van de websites waar je kittens, herplaatsers of dekkaters met stamboom kan vinden.

De andere website waar je kittens, herplaatsers of dekkaters met stamboom kan vinden.

Ben je op zoek naar een katvriendelijke kattentrimster? Dan kan je in de regio Noord-Holland terecht bij één van deze dames:

Irma heeft een ambulante trimsalon.

Saskia heeft een trimsalon aan huis aan de kust van Noord-Holland